top of page

Gayrimenkul Almak İstiyorum Diyenlerin Yol Haritası

Güncelleme tarihi: 1 Mar 2022




İnsanlar gayrimenkul yatırımları yaparak gelecekleri için karlı işlemler yapmaya çalışırlar. Bunun için kendilerine bir hedef belirler ve ayırdıkları bütçe ile en iyi yatırımı yapmaya çalışırlar. Yelken Gayrimenkul firması tüm yatırımcılara doğru zamanlama ve doğru yatırım seçenekleri sunarak kendilerine yardımcı olmaya çalışmaktadır. İnsanlarda yatırım yaparken güvenilir kişilerden ve kurumlardan destek alma ihtiyacı hissederler. Firma kendilerine ulaşan herkese gayrimenkul yatırımları için en doğru yol haritasını oluşturmaktadır.

İlk Adım Danışmanlık

Yelken Gayrimenkul ,gayrimenkul almak isteyenler için belirlemiş olduğu yol haritasında birinci adım olarak danışmanlık hizmetinin alınması gerektiğini belirlemiştir. Bünyesinde bulunan çok sayıdaki danışmanlar aracılığı ile yatırım planlaması yapan kişilere, bütçelerine göre hangi tür yatırımları yapabilecekleri, hangi lokasyonları seçmeleri gerektiği ve satıcı ile alıcının buluşturulması gibi işlemlerde destek sağlamaktadır. Danışman desteği almak en iyi gayrimenkulleri daha uygun fiyatlara almayı sağlayacaktır.

Lokasyon Araştırmaları

Yatırım için kendisine yol haritası belirlemeye çalışan kişiler, bütçelerini ayarladıktan ve gayrimenkul yatırımları için karar verdikten sonra, doğru lokasyonu seçmeye çalışmalıdır. Lokasyon seçimi doğru yatırım için en önemli aşamadır. Yelken Gayrimenkul İzmir bölgesinin gelişmekte olan tüm lokasyon bilgilerini detaylarıyla birlikte size sunmaktadır. Lokasyon araştırmaları konut ve iş yeri için ayrı, arsa yatırımları için ayrı yapılmalıdır.

Dikkat Edilecek Konular

Doğru yatırım ve doğru adımların belirlenebilmesi için Yelken Gayrimenkul sizlere bir yol haritası oluşturacaktır. Oluşturulan yol haritasına göre ilerlediğinizde kendinize en uygun yatırım zamanını belirleyecek ve doğru yatırım alanlarına ulaşabileceksiniz. Yol haritası belirlenirken, karar verme aşaması, lokasyon seçimi, tercih edilen yerin ulaşım durumu, geri dönüş kazanç durumu ve zamanlama gibi konularda dikkat etmeniz gerektiğini sizlere gösterecektir.

Karar Aşaması

Gayrimenkul yatırım yapmaya karar verdiğinizde kendinize bir yol haritası oluşturabilirsiniz. Yatırım için yola çıkabilmenizi için karar vermiş ve bütçenizi belirlemiş olmalısınız. Kararınızı verdikten sonra Yelken Gayrimenkul ile görüşerek danışmanlık hizmeti alabilir ve en doğru adımların atılmasını sağlayabilirsiniz. Sizin kararlılık durumunuza göre bir yol haritası belirlenecek, en doğru yatırımlara ulaşmanız sağlanacaktır. Kararınızı verirken bir alana yoğunlaşmanız istenmektedir. Bu alanlar konut, iş yeri ya da arsa türü gayrimenkullerdir. Bu seçeneklerden birisine karar verdiğinizde sizler için seçenekler oluşturulacaktır.

Yatırım Bölgesi

Karlı ve doğru yatırımlar yapabilmek için lokasyon bilgilerinin bilinmesi ve araştırılması gerekir. Lokasyon araştırmaları yol haritasının önemli bir adımıdır. Gelecek dönemleri için gelişmeye açık ve yatırımların yönlendirildiği lokasyonları belirlemek, bu alanlarda gayrimenkul yatırımları yapmak sizlere gelecek dönemlerde büyük karlılık sağlayacaktır. Doğru lokasyonları belirleyebilmek için en güvenilir danışmanlık hizmetlerini almalısınız.

Ne Zaman Yatırım Yapılmalı?

Yol haritasının en önemli aşamalarından birisi yatırımın ne zaman yapılacağının belirlenmesidir. Doğru zamanı belirlemek için ülke ekonomi hareketlerini yakından takip etmeli piyasa verilerini takip etmelisiniz. Piyasanın hareketli olduğu dönemler gayrimenkul yatırımları için uygun bir zaman değildir. Gayrimenkul yatırımları için piyasaların stabil duruma geçmesini beklemeli ve bu durumlarda olduğunu gözlemlediğinizde yatırımlara başlamalısınız. Gayrimenkul yatırım yol haritasında tüm aşamalar önemlidir ve belirlenen aşamalar sizlerin doğru yatırım yapmasına, yatırımlarınızın kısa sürede kazanca dönüşmesine katkı sağlayacaktır.


7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

İletişim Detayları

Kazımdirik Mah.,

283 Sok. no:1 K:1

Bornova / İzmir

TURYAP BORNOVA OFİS

+90 552 557 01 00

erol.temel@gmail.com

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube

© 2019 by ​Erol TEMEL Ticari Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı 

bottom of page